Tatăl unei fete de 13 ani, din Craiova, a anunțat, joi, Poliția Dolj că fiica sa a dispărut de 24 de ore de acasă și nu s-a mai întors. Nu este prima dată când fata pleacă de la locuința părinților, potrivit informațiilor polițiștilor.

Polițiștii au găsit-o, joi seara, pe fata de 13 ani, din Craiova, a cărei dispariție o sesizase tatăl său. Se pare că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Potrivit Poliției Dolj, un bărbat de 55 de ani, din Craiova, a anunțat, joi, că fiica sa, în vârsta de 13 ani, a plecat, miercuri, de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent, relatează Mediafax.

Citeste si...
Interlopul Ioan Clămparu a dat în judecată Penitenciarul Aiud

Din verificările polițiștilor, nu e prima dată când fata de 13 ani pleacă de acasă, însă de fiecare dată a revenit.

„Minora, pe nume Pascu Marisa-Alexandra are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m înălțime, aproximativ 40 kg, ten masliniu, păr lung, închis la culoare. La momentul plecării era îmbrăcată într-o rochie in carouri”, au transmis polițiștii doljeni.

Oamenii legii fac apel ca cei care știu despre fata plecată de acasă să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.