Meteorologii au emis, luni, o nouă avertizare nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă în zone din regiunea Moldovei, în orele următoare, potrivit agerpres.ro.

Meteorologii au emis alertă meteo! Cod galben de vânt pentru patru judete

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 20:00, în judeţele Vaslui, Vrancea (zona joasă), Galaţi şi Iaşi, vântul va sufla cu viteze ce vor atinge 55 – 65 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase avertizeă meteorologii imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precize

Meteorologii au emis, miercuri, o nouă avertizare nowcasting Cod galben de vânt, valabilă în mai multe localităţi din judeţe situate în Muntenia, până la ora 16:00.

Citeste si...  Cutremur de 4 grade în Vrancea

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în următoarea oră, în judeţele Ialomiţa, Brăila, Buzău şi Călăraşi se vor semnala, local, intensificări ale vântului cu rafale de 55 – 65 km/h, dar viteza vântului va scădea treptat.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. AGERPRES