Poliţiştii caută o fetiţă de 7 ani luată de acasă, din satul Mălâncrav, în urmă cu 12 zile, de tatăl ei, un cetăţean iranian, care are acum dosar penal și a încălcat un ordin de protecţie dat pentru minoră şi mama sa, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

La Sibiu! Poliţia cauta o fetiţă de 7 ani răpită

Fetița, care figurează la persoane dispărute pe site-ul Poliției Române, are următoarele semnalmente: înălţime 1,10 m, greutate 26 – 30 kilograme, păr şaten, fir lung, uşor ondulat, faţă ovală, ten alb, constituţie atletică, corespunzătoare vârstei. Este născută în Germania, fiind cetățean german, iar la data plecării, minora purta bluză şi pantaloni de culoare deschisă.

Mama fetiței a fost bătută de soț, care a luat fetița și a plecat cu ea. Cuplul mai are un băiețel de 4 ani.

Totul se petrecea la sfârșitul lunii trecute.

În data de 31 iulie, în jurul orei 3:00, femeia a dat telefon la 112 și a anunțat că în seara zilei de 30 iulie a avut un conflict cu soțul ei, care a degenerat în acte de violenţă, iar bărbatul a plecat de la domiciliu împreună cu fiica de 7 ani, într-o direcţie necunoscută.

După cercetări, poliţiştii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru violenţă în familie – lovire sau alte violenţe. Ei au emis un ordin provizoriu de protecţie a femeii, iar la data de 9 august, Judecătoria Mediaş a emis împotriva bărbatului un ordin de protecţie prin care acestuia i se interzice apropierea de femeie, dar şi de cei doi minori.

„Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o minoră în vârstă de 7 ani, din judeţul Sibiu, semnalată de către mamă ca dispărută după ce ar fi plecat de la domiciliul din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, împreună cu tatăl într-o direcţie necunoscută. Femeia, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în Mălâncrav, a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu despre faptul că soţul său a încălcat dispoziţiile unui ordin de protecţie emis de Judecătoria Mediaş, constând în aceea că bărbatul nu a predat mamei reclamante minora în vârstă de 7 ani, fiica acestora. Semnalmente: înălţime 1,10 m, greutate 26 – 30 kilograme, păr şaten, fir lung, uşor ondulat, faţă ovală, ten alb, constituţie atletică, corespunzătoare vârstei”, informează un comunicat al IPJ Sibiu, citat de Agerpres.

Citeste si...
Fetiță de 8 ani, dată dispărută în Buzău, a putut fi gasită cu ajutorul dronelor

Persoanele care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugate să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cetăţeanul iranian este căutat de poliţişti după ce a încălcat hotărârea judecătorească şi şi-a lovit soţia.

la Sibiu! Poliţia cauta o fetiţă de 7 ani răpită

„În cauză, la nivelul IPJ Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti, iar poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării minorei. În urma investigaţiilor preliminare efectuate s-a stabilit următoarea stare de fapt: la data de 31 iulie, în jurul orei 3,00, prin apel 112, femeia a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 30 iulie, între aceasta şi soţul ei a izbucnit un conflict care a degenerat în acte de violenţă între cei doi soţi, bărbatul plecând de la domiciliu împreună cu fiica, într-o direcţie necunoscută. Ca urmare a cercetărilor efectuate privind conflictul dintre cei doi soţi, poliţiştii au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, respectiv lovire sau alte violenţe. Totodată, poliţiştii au emis un ordin provizoriu de protecţie a femeii. La data de 9 august, Judecătoria Mediaş a emis împotriva bărbatului un ordin de protecţie prin care acestuia i se interzice apropierea de femeie, dar şi de cei doi minori, fiica în vârstă de 7 ani şi fiul în vârstă de 4 ani”, au precizat reprezentanţii IPJ Sibiu.