Jumatate din internet a fost la pamant: Compania Cloud care protejează şi accelerează peste 785 000 de pagini web din întreaga lume a avut probleme marţi după-masă, motiv pentru care paginile web nu au putut fi accesate. Cei care au încercat să intre pe paginile respective au primit eroarea 502. Printre siteurile care folosesc tehnologia Cloud care se numără uber.com, 9gag.com, 4chan.org sau wikileaks.com.

Jumatate din internet a fost la pamant: Compania transmite că analizează motivele pentru care a apărut această problemă şi că inginerii companiei fac tot posibilul ca siteurile respective să poată fi accesate în cel mai scurt timp.

Mai mulţi utilizatori ai platformei au raportat marţi că nu pot accesa conţinutul paginilor web. Nu este pentru prima dată când CloudFlare are astfel de probleme. Pe parcursul acestui an au fost mai multe momente în care, pentru câteva ore, conţinutul găzduit de serverele CloudFlare nu a putut fi accesat.

Citeste si...  VIDEO: Cel mai tare duet între tată și fiică. Clipul a devenit viral peste noapte, făcând înconjorul lumii