Procurorii DIICOT ridică mai multe documente la această oră de la sediul TAROM din Bucureşti. Există suspiciuni de delapidare de fonduri în cazul pieselor cumpărate pentru repararea și întreținerea aeronavelor. Sunt vizați un lider de sindicat și mai mulți mecanici.

Surse judiciare au mai precizat că sunt făcute cercetări și pentru constituire de grup infracțional organizat. Ancheta vizează patrimoniul companiei, fiind ridicate documente de la Direcția Tehnică. Procurorii DIICOT ridică mai multe documente la această oră de la sediul TAROM din Bucureşti.

La începutul acestui an, premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la TAROM pentru a verifica, printre altele, regulile care guvernează sistemul de administrare și control, precum și circumstanțele în care două aeronave Airbus A310 au fost înstrăinate în anul 2018.

Citeste si...
COREEA de NORD a rămas, din nou, FĂRĂ CONEXIUNE la INTERNET

În urma acțiunii DIICOT, reprezentanții TAROM au trimis presei un comunicat cu câteva precizări pe care îl prezentăm mai jos, integral:

„Avand în vedere ultimele evenimente apărute, Compania TAROM face următoarele precizări:

Activitatea TAROM nu este periclitată sub niciun aspect, Direcția Tehnică a Companiei TAROM își desfășoară în continuare activitatea , iar operarea curselor aeriene se desfășoară în condiții normale.

Compania TAROM acordă întreg sprijinul organelor de anchetă și va răspunde cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea anchetatorilor.

Fiind vorba despre o anchetă în curs, acestea sunt toate informațiile pe care Compania TAROM le poate pune la dispoziția opiniei publice în acest moment.”

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.