Alertă de securitate la Casa Albă, după ce un zgomot puternic s-a auzit pe peluza de sud. Situația este sub control și nu există o amenințare gravă. În momentul incidentului, preşedintele Barack Obama şi familia sa se pregăteau să plece cu un elicopter, a declarat un reporter acreditat la Casa Albă, citat de Reuters.

casa_alba_53207500

O postare pe Twitter al postului de radio local WTOP citează Serviciul Secret, afirmând că s-a declanșat un incendiu la un colț de stradă în afara Casei Albe, dar că situația nu este considerată o amenințare gravă și situația de securitate este sub control, potrivit Agerpres.

Alte media susțin că un camion utilizat pentru vânzarea de produse alimentare a luat foc în apropiere.

Anterior, Reuters a scris că Casa Albă a fost închisă după ce s-a auzit un zgomot puternic pe peluza sudică, înainte ca președintele Barack Obama și familia sa să îmbarce într-un elicopter.

Zgomotul puternic i-a determinat pe agenții Serviciului Secret să aducă presa înapoi în sala de briefing, să închidă ușile și să închidă clădirea.

Barack Obama și familia sa nu se aflau pe peluza sudică la momentul la care zgomotul a fost auzit. Obama și familia sa urmau să se deplaseze cu elicopterul la baza Andrews pentru a se îmbarca în Air Force One și a călători la Selma, Alabama, unde se comemorează 50 de ani de la un marș pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare.

Citeste si...  Bomba sexy cu care un important preşedinte ar fi făcut sex la Casa Albă.