Un deţinut de 25 de ani, de la Penitenciarul Poarta Albă, a evadat miercuri după-amiază, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), conform Agerpres.

A evadat un deţinut periculos de la Poarta Alba

Bărbatul care a evadat miercuri de la Penitenciarul Constanța-Poarta Albă a fost prins de oamenii legii în localitatea Ovidiu. El riscă acum să mai primească o pedeapsă cu închisoarea între șase luni și trei ani.

Tânărul fusese condamnat la peste patru ani de detenţie pentru conducerea, sub influenţa alcoolului, a unui vehicul.

A evadat un deţinut periculos de la Poarta Alba

„Miercuri, în jurul orei 12,00, s-a constatat că deţinutul Daniel Dumitru Vulpe, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza localităţii Constanţa”, a informat ANP, printr-un comunicat de presă.

Citeste si...
După înfrangerea în fata Anisimovei, Halep a scăzut drastic în clasamentul WTA

Conform sursei citate, în vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice: sesizarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, alarmarea personalului, precum şi trimiterea de echipe de căutare, formate din personalul unităţii.

Fapta în cauză este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu geacă neagră şi pantaloni gri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.