Personalitatea ta, reflectată de poza de profil

facebook_001_25600700

Poza de profil de pe Facebook îţi trădează personalitatea, aşa că ai grijă ce alegeri faci în această privinţă. Dacă eşti o persoana puternică, vei alege un portret, însă dacă acum suferi din cauza singuratăţii, pisica îţi va ţine locul în fotografia de profil.

Sa ai cont de Facebook e ceva normal in ziua de astazi intrucat este modalitatea cea mai la indemana de a fi mereu in legatura cu persoanele dragi tie, prietenii, colegii de scoala sau de serviciu si familia.

Fotografiile sunt partea cea mai interesanta din ceea ce semnifica reteaua de socializare, caci nimic nu te poate face mai curioasa decat sa vezi cum mai arata cei pe care ii cunosti.

In aceeasi masura, fotografia de profil este elementul principal prin care poti fi identificata de cei care doresc sa-ti devina prieteni, de aceea este important sa alegi poza care sa te reprezinte cel mai bine. Preferintele tale in ceea ce priveste alegerea pozei de profil difera de ale altei persoane, insa te-ai intrebat oare vreodata ce spune fotografia aleasa despre personalitatea ta?

Portretul. Esti o persoana increzatoare in fortele proprii si multumita de aspectul fizic. Daca optezi pentru o fotografie care iti cuprinde doar fata, esti narcisista, in schimb daca pozezi in costum de baie nu esti o femeie nesigura si dornica de aventuri.

Plan general. Tii la intimitatea ta si nu vrei sa-ti dezvalui identitatea asa de usor. Esti oarecum timida si rezervata pana cand cunosti omul in amanunt. Sau poate intre timp te-ai ingrasat sau ai recurs la vreo operatie estetica si nu vrei sa se vada acest lucru.

Plan apropiat. Pari sa nu-ti doresti sa fii recunoscuta pe Facebook, insa adevarul e cu totul altul. Iti expui doar o parte a fetei, caci cealalta este una cu probleme. Sau vrei sa te ascunzi dupa o masca si sa pari alta persoana.

O poza din copilarie. Esti genul de persoana pentru care trecutul este mai important si mai bun decat prezentul. Asculti in continuare aceeasi muzica, porti acelasi tip de haine si iti plac aceleasi lucruri ca in timpul scolii. Te regasesti mai degraba in trecut, decat in prezent.

 

 

Citeste si...  Poza de cuplu de care rade tot internetul.