ALEGERI PREZIDENŢIALE: Afişele lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la Cotroceni, au fost acoperite de un autocolant pe care scrie „6 case”.

ghinionul_93605700

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Campania electorală se află în plină desfăşurare, iar candidaţii încearcă pe toate canalele să ajungă la votul electoratului. Campania outdoor are însă şi inconveniente. Afişele reprezentându-l pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, au fost acoperite cu un autocolant „6 case”, potrivit unei imagini primite la rubrica Ştirea Ta, taxând astfel bâlbele acestuia cu privire la modul cum au fost dobândite aceste proprietăţi.

Klaus Iohannis are șase proprietăți împreună cu soția sa, Carmen. Candadatul ACL spune că totul a pornit de la banii de nuntă, fără alte afaceri. Și-a luat un apartament cu patru camere și, din salariul de profesor și banii luați de pe meditații, Klaus Iohannis spune că a ajuns la averea pe care o are astăzi: șase case. Iohannis sustine ca a cumparat aceste imobile foarte ieftin pentru ca piata imobiliara din Sibiu era una nespecifica la inceputul anilor 1990 cand a facut o parte din achizitii.

Întrebat miercuri ce gândeşte un profesor când aude că un alt cadru didactic a putut cumpăra din salariu şase case, prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, a răspuns „ghinion”, reacţia fiind dur criticată de analişti şi contracandidaţi.

Citeste si...  Teodorovici susţine că va candida la prezidenţiale că vrea binele poporului român