ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, miercuri, la sediul central al PSD, cu secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, pentru a discuta despre susţinerea pe care formaţiunea lui Dan Diaconescu ar putea să o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, în turul secund al prezidenţialelor.

diaconescu_face_alianta_cu_psd_dar_se_bate_cu_ponta_la_prezidentiale_alianta_politica_psd_ppdd_55084800

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Liviu Dragnea s-a întâlnit la sediul central al PSD cu secretarul general al PP-DD, Liviu Neagu, împreună cu care a stabilit acţiunile comune din perioada următoare, premergătoare alegerilor din 16 noiembrie.

„Am avut o discuţie nu foarte lungă cu dl. Liviu Neagu, secretar general al PP-DD. Ne-am uitat împreună pe localităţile unde PP-DD a avut un scor important, şi am stabilit care sunt acţiunile comune pe care le vom face împreună cu liderii noştri locali, cu preşedinţii lor de filiale, pentru a merge cu un mesaj clar la votanţii PP-DD. Dacă ei vor lua această decizie, şi sperăm să ia această decizie (n.r. – un acord), sigur că noi am făcut o discuţie preliminară. Mie mi-ar veni foarte greu să cred că partidul poporului român îl va sprijini pe Klaus Iohannis. Eu sper, şi eu şi Victor Ponta sperăm lucrul ăsta, pentru că este vorba de un segment important din populaţia României, pe care noi vrem să o convingem că Victor Ponta este soluţia corectă. Ei au votat cu Dan Diaconescu, le respectăm soluţia iniţială, dar cred că Victor Ponta poate să reprezinte pentru ei o parte din obiectivele pe care şi le asumaseră, o parte din speranţele pe care le puseseră în Dan Diaconescu”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Dan Diaconescu a declarat, marți, că PPDD este deschis la dialog cu forțele politice pentru a decide pe cine va susține în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Vom merge într-o direcție sau alta în funcție de interesele PPDD sau electorilor. Suntem deschiși la dialog. Nu pot tranzacționa voturile poporului, dar eu ca persoană mă voi prezenta la vot. Visez ca cei doi să aibă dezbateri televizate, sau măcar una pe care să o moderez eu și dacă s-ar putea să fie pe OTV, un post care sper să existe în perioada următoare”, a afirmat Dan Diaconescu.

Citeste si...
Calităţile uimitoare ale uleiului de cocos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.