Actualitate, Stiri

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu NU a putut vota: „Trebuie să puneţi BREAKING NEWS”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu a ajuns duminică, la Liceul „Jean Monnet” din Capitală pentru a-şi exercita dreptul la vot. Acesta a avut o mare surpriză atunci când a aflat că nu poate vota. El nu a fost găsit pe listele suplimentare de la Liceul „Jean Monnet” din Capitală.

dan_diaconescu_05045800

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu a ajuns, duminică, în jurul orei 10.30, la Liceul „Jean Monnet” din Capitală, împreună cu fiica şi soţia sa. După ce a intrat în secţia de vot şi a salutat membrii secţiei, acesta a aflat că nu poate să voteze, deoarece adresa sa din buletin este în alt cartier.

„Premieră totală de televiziune. Trebuie să puneţi „breaking news”. Dan Diaconescu nu poate vota”, a declarat Dan Diconescu.

„Este un sistem pe care trebuie să-l schimbăm. Mi s-a explicat că dacă am paşaportul în vigoare aş putea vota oriunde în străinătate, dacă am rezidenţă cum e cazul meu, aş putea vota doar în Italia, dacă am buletin de Bucureşti ar trebui să votez doar acolo unde e adresa din buletin, deşi eu am domiciliul flotant pe o stradă din apropierea Liceului Jean Monet, iar din acest motiv fiica mea învață în această școală. Va lipsi votul meu, o să îi rog pe telespectatori să suplinească votul meu”, a explicat Dan Diaconescu.

El a adăugat că domiciliul stabil îl are în cartierul Militari, iar la ultimele alegeri a votat acolo unde a candidat, dar duminică, în baza dreptului de a candida la Președinție, avea voie să voteze oriunde.

„O să merg prin alte secții să-mi încerc norocul să vedem ce se întâmplă acolo. Îi rog pe români să fie foarte atenți la viitorul copiilor lor să nu rateze această șansă de astăzi, este un ultim tren al speranței”, a precizat Dan Diaconescu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cei 14 candidaţi care au intrat în cursa prezidenţială sunt, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (ACL), Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), William Brînză (PER), Elena Udrea (PMP), Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu independent), Gheorghe Funar (independent), Zsolt Szilagyi (PPMT), Monica Macovei (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Călin Popescu Tăriceanu (independent) şi Corneliu Vadim Tudor (PRM).

blank