Cum arata „cuibusorul de nebunii” al Ioan Neculaie, locul prin care s-au perindat multe dintre fetele din showbiz audiate in dosarul de proxenetism! Milionarului ii placea sa se dsitreze cu domnisoarele in intimitatea resedintei sale.

61631462

Numele milionarului Ioan Neculaie a aparut in stenogramele din dosarul de proxenetism in care sunt implicate mai multe fete din showbiz, nume cunoscute, cum ar fi Daniela Crudu, Simona Trasca sau Diana Guresoaie. Imediat au aparut mai multe detalii despre felul in care cel poreclit Casanova de Brasov le trata pe fete, suna pentru a-i fi aduse acestea, plus alte picanterii din intimitatea patronului de la echipa FC Brasov.

61632935

 

Astfel, presa a aflat ca Neculaie avea o placere, mai bine spus un fetis, si-i placea sa le astepte pe domnisoare in pielea goala. Interesant este ca multe dintre intalniri aveau loc in residinta acestuia. Cuibusorul de nebunii al omului de afaceri se afla la intrarea in orasul de sub Tampa si se intinde pe hectare intregi, intr-o zona cu un peisaj superb. Vila este impozanta, are heliport, iar in 2012, un teren de 6 hectare, gard in gard cu proprietatea lui Neculaie, era scos la vanzare pentru 7 milioane de euro.

61632941

“Lui Neculaie ii placea sa organizeze petreceri la resedinta sa. Acolo veneau fetele, nu dorea sa se intalneasca in alte locuri”, a spus o persoana care stia de placerile boss-ului brasovean.

61632943

In 2012, paparazzii au filmat masina Crudutei in fata casei lui Ioan Neculaie

Declaratia sursei  este certificata de mai multe fotografii obtinute in trecut de paparazzii nostri, cei care, in trecut, au surprins-o pe Danilea Crudu, una dintre preferatele sefului “stegarilor”, in timp ce aceasta intra pe poarta domeniul lui Ioan Neculaie.

 
61632946

Mai mult, Cruduta s-a fotografiat si in elicopterul milionarului, aeronava care, conform surselor, se pare ca a dus multe fete la Brasov. Chiar in stenograme, fetele vorbeau de decontul pentru transportul, dus-intors, Bucuresti- Brasov, bani care intrau in onorariul achitat de Neculaie.

Citeste si...
Incredibil! Ce mult i-au schimbat destinul nişte nenorociţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.