Răsturnare de situaţie în cazul adolescenţilor din Constanţa care s-au înjunghiat în plină stradă după o petrecere cu droguri şi alcool. Elevul care i-ar fi atacat cu un briceag pe doi tineri de 16 ani rupe tăcerea. El spune că în noaptea atacului nu a fost agresor, ci victimă.

tineri_injunghiati_37212000

Dorin, tânărul de 16 ani care şi-a înjunghiat doi prieteni face dezvăluiri cutremurătoare. Băiatul spune că după ce au consumat etnobotanice şi alcool la petrecere, a fost scos în stradă de doi colegi şi bătut crunt. Abia atunci ar fi reacţionat, dar nu cu pumnul, ci cu un briceag.

„La un moment dat au sărit la bătaie, mi-au spart nasul și gura. Când eram pe jos am scos un cuțit, un briceag pe care îl aveam în buzunar, și am început să dau. Au scos și ei cuțitele„, a declarat Dorin.

Băiatul spune că, după ce i-a înjunghiat pe cei doi tineri, a fugit acasă cu un taxi. Între timp, victimele lui au reuşit să sune după ajutor. Erau răniţi şi pierduseră mult sânge. Ca o ironie a sorţii, unul dintre ei a fost salvat chiar de mama atacatorului.

Unul dintre medici era chiar maică-mea, care este medic pe Ambulanță. Ea a ajuns acolo și l-a luat pe Edy cu ambulanța, l-a dus la spital şi i-a acordat primul ajutor„, a mai spus Dorin.

Scandalul între liceeni a plecat de la o fată, cea care a şi organizat petrecerea. Agresorul, care spune că este de fapt victimă, va merge luni la audieri. El ar putea fi acuzat de tentativă de omor şi port ilegal de armă albă.

Între timp, autorităţile sunt în alertă maximă. În doar o lună, acesta este al doilea atac extrem de violent între tinerii consumatori de etnobotanice. La sfârşitul lui ianuarie.

Citeste si...  La nunta unei vedete, s-a întâmplat ceva cu iz de paranormal