Când autoritățile ruse au decis să își evacueze cetățenii din zona orașului Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus din China, au fost repatriate aproximativ 140 de persoane.

Cetățenii ruși au fost duși inițial într-o clinică din orașul Tyumen din Siberia, unde au stat în carantină până s-a confirmat că sunt sănătoși s-au infestați cu coronavirus din China relatează publicația The Moscow Times.

Inna Savintseva și Daniil Parfenovich, ambii în vârstă de 18 ani, s-au întâlnit în drum spre acest spital, în timp ce așteptau avionul de evacuare pe aeroportul din Wuhan.

Inna lucra în China ca journalist în domeniul muzicii, iar Daniil era student. Cei doi au început să vorbească și și-au dat seama că împărtășesc dragostea pentru muzică, tehnologie și că au o chimie foarte bună.

Citeste si...
Rihanna si Drake s-au despartit! Vedetele s-ar fi inselat unul pe celalalt

„Mi-a vorbit de muzică, i-am povestit despre sculptură și planurile mele de viață. Ochii ni s-au luminat și inimile au început să bată mai tare când ne-am văzut”, a spus tânărul.

Doctorii din carantină nu au avut nicio problemă cu relația celor doi. Tinerii urmează să fie externați în următoarele zile și au plănuit să rămână să exploreze orașul Tyumen.