A alege este cel mai greu lucru din lume fiindca atunci alegi esti pus in postura de a decide daca acel lucru este ok sau nu. Asa ma simt eu acum cand am de ales un trusou pentru botez. Sigur, poate ca nu inseamna mare lucru unii dintre voi, dar pentru mine inseamna destul de mult. Si atunci va dati seama ca aceasta decizie nu este deloc una usoara. Dimpotriva, este una extrem de grea care necesita foarte multa precizie.

Unii din cei care vor citi o astfel de postare cu siguranta se vor intreba de ce este asa de important ce fel de trusou pentru botez o sa fie. Avand in vedere ca exista o astfel de intrebarte o sa va raspund ca este foarte important deoarece lumea il va vedea si toti isi vor da cu parerea. Si atunci sa vezi discutii pe marginea acestui subiect.

Si pentru ca totul sa fie la locul lui, am decis ca trusoul pentru botez sa fie personalizat. Da, cam asa ceva. Daca acesta o sa fie personalizat o sa fie ceva unic, prin urmare nu o sa mai fie ceva cu care sa fie identificat si, cum bine va puteti imagina, comparat. Avand aceasta decizie luata m-am gandit cum sa arate trusoul de botez personalizat pentru nepotica mea care o sa fie crestinata foarte curand.

Citeste si...  Cercetătorii au stabilit! Cafeaua micșorează sânii

M-am gandit sa nu ma complic prea mult si sa merg pe idei simple si de impact. Nu vreau sa ma complic cu ceva extrem de complicat care poate ca o sa fie de foarte mare impact. Daca vreau ceva cu adevarat extraordinar trebuie ca acest lucru sa fie simplu, dar in acelasi timp si foarte frumos din punct de vedere vizual.

Asadar, luand in considerare toate aceste considerente am decis ca este foarte ok daca merg cu o combinatie de culori de alb si roz. Cred ca o asemenea combinatie poate sa fie extrem de ok si chiar poate sa si placa tuturor (sper). Dupa ce am ales combinatia de culori pot spune ca acum este momentul sa trec la cea de-a doua parte. Aceasta consta in alegerea modelului pe care trusoul de botez personalizat o sa il aiba. Tot asa, in acelasi registru ca si ideea culorilor modelul o sa fie ceva simplu si finut. Cu siguranta ca o astfel de combinatie o fie extrem de reusita si o sa impresioneze pe toata lumea. Sigur, poate ca nu este cea mai extraordinara optiune, dar este ceva care pare save.

Voi ce parere aveti? Cum ar arata pentru voi un trusou perfect?