O vedeta de la noi se bucura de un bust destul de impresionant, cantarind nici mai mult, nici mai putin de 5 kg. Afla despre cine este vorba?

Anca BadiuDaca multe femei isi doresc un bust cat mai mare si generos, iata ca Anca Badiu are un complex si vrea sa scape de sanii care au ajuns sa cantareasca 5 kg. Daca barbatilor le curg balele cand se hlizeaza la sanii Ancai Badiu, aceasta cauta cu disperare un estetician care sa o sa ajute sa scape de aceasta „povara”.

 

Anca Badiu a spus ca se chinuie cu aceste dar venit din partea Mamei Naturi inca de la varsta de 17 ani. A incercat sa poarte corsete sau diverse bustiere care sa o ajute sa isi stabilizeze bustul, insa fara succes.

 

„Sunt destul de mari. Au fost mari de cand ma stiu. In liceu imi strangeam sanii cu tot felul de corsete pentru ca ma deranja foarte mult cum eram privita. Eram singura care ii avea atat de mari si imi era rusine. Aveam un prieten care nu stia ca am sanii mari pentru ca ii strangeam mereu. Dupa o luna, cand am avut prima noapte de dragoste, el s-a speriat. A zis „WOW! Nu stiam ca sunt atat de mari!”, iar eu m-am simtit foarte prost cand l-am auzit. Am crezut ca ma jigneste. Un fost iubit de-al meu mi-a spus ca ma paraseste daca ii micsorez. Barbatii saliveaza după femeile cu sani mari.”, a spus Anca Badiu.

 

Un alt motiv marturisit de catre vedeta este faptul ca are probleme mari cu coloana, care din cauza greutatii bustului are dureri mari de spate.

 

„Am probleme mari de sanatate. Fac de ceva timp sedinte de kiroterapie ca sa scap de durerile pe care le am la coloana. Singura operatie pe care aa vrea sa o fac este sa-mi micsorez bustul. As fi multumita sa-l am mai mic.”, a mai spus Anca Badiu.

 

Citeste si...
Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru cupluri: "Și eu am țipat, de ce să nu recunosc?"