Azi e ziua cea mare pentru Gheorghe Popescu. Instanţa Judecătoriei Sectorului 4 urmează să decidă dacă fostul fotbalist va fi pus în libertate, după ce Comisia de la Penitenciarul Jilava, unde Popescu îşi execută pedeapsa, a hotărât, pe 24 septembrie, să îl propună pentru liberare condiţionată.

gica_popescu_92826200_30323600Decizia pe care o va lua Judecătoria Sectorului 4 nu va fi definitivă, ci va putea fi contestată la Tribunalul Bucureşti, care în final va dispune cu privire la eliberarea condiţionată. Gheorghe Popescu ar putea părăsi penitenciarul doar după o decizie definitivă privind eliberare sa condiţionată.

Membrii comisiei de la Penitenciarul Jilava au analizat cât a executat Gheorghe Popescu şi dacă acesta a efectuat în penitenciar diverse activităţi, care i-au adus zile în minus din pedeapsă.

Citeste si...  Trei oameni, ucişi, în Honduras, pe stadion la meciului dintre Olimpia şi Motagua

Prima condiţie pentru a fi admisă propunerea de liberare condiţionată este să fie îndeplinită fracţia de pedeapsă care trebuie executată, iar a doua ţine de comportamentul în penitenciar şi de activităţile desfăşurate acolo.