Talinda Bennington, văduva lui Chester Bennington, a anunţat că s-a logodit, la doi ani de la sinuciderea prin spânzurare a solistului trupei Linkin Park, în iulie 2017, potrivit contactmusic.net.

Talinda Bennington, văduva lui Chester Bennington în vârstă de 42 de ani, a anunţat vestea pe platforma de socializare online Instagram: „Dragi prieteni, sunt foarte fericită să anunţ logodna cu îngerul meu de pe pământ, Michael F. Sunt aici să vă spun că puteţi găsi iubire după tragedie. Că decesul unui suflet pereche nu înseamnă moartea ta. Rude, familie, fraţi din Linkin Park, primiţi-l în familie cu braţele deschise. Voi continua să îl onorez pe Chester şi să îmi continuu misiunea vieţii, aceea de a mă asigura că moartea lui nu a fost în zadar”, potrivit Mediafax.

Talinda şi Chester, care a murit la vârsta de 41 de ani, după ce s-a luptat mulți ani cu dependența de droguri și alcool, s-au căsătorit în 2005 şi au avut trei copii împreună, Tyler, în vârstă de 13 ani, şi gemenii Lilly şi Lila, în vârstă de opt ani. Din relaţii anterioare, Chester i-a mai avut pe fiii Jaime, în vârstă de 23 de ani, Isaiah, în vârstă de 21 de ani, şi Draven, în vârstă de 17 ani.

Citeste si...  Ce măsuri va lua Alexandru Arşinel după ce a fost jefuit pentru a doua oară

Potrivit site-ului TMZ, Michael F. este pompier în Los Angeles. Acelaşi site informează că cei doi s-au logodit în aprilie.

Liderul trupei Linkin Park, Mike Shinoda, şi Vicky Cornell, văduva lui Chris Cornell, bun prieten al lui Chester şi care s-a sinucis cu două luni înainte de acesta, au felicitat-o pe Talinda pentru logodnă.

Formaţia de alternative rock Linkin Park a fost înfiinţată în 1996, în Agora Hills, California. Albumul de debut, „Hybrid Theory” (2000), a fost vândut în peste 25 de milioane de copii în întreaga lume şi a fost urmat de alte șase materiale de studio, cel mai recent, „One More Light”, fiind lansat în mai 2017. Linkin Park este şi primul grup rock care a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe platforma YouTube, în 2012. Trupa, care a susţinut un concert și în București, în 2012, a câştigat două premii Grammy din şase nominalizări, alături de alte trofee primite din partea MTV.