Adrian Năstase a acordat un interviu jurnalistei Sandra Stoicescu, la Antena 3, după o perioadă în care a stat departe de televiziuni. Fostul lider PSD a analizat inclusiv prestaţia lui Liviu Dragnea în fruntea social-democraţilor, criticând unele decizii ale acestuia.
Năstase afirmă că se întâlneşte rar cu Dragnea, ultima întâlnire având loc în urmă cu aproximativ trei luni, la Fundaţia Titulescu. Deşi recunoaşte că i se cere uneori sfatul, fostul premier se arată dezamăgit de faptul că deciziile se iau pe alte criterii.
Fostul preşedintele PSD a relatat cum a ajuns Liviu Dragnea în PSD, prin „transfer” de la PD, la sugestia unor lideri precum Miron Mitrea, Radu Mazăre şi Marian Oprişan. În calitatea de preşedinte al CJ Teleorman, Dragnea a fost foarte util PSD, mai spune Năstase. „Acum e preşedintele partidului şi merită tot respectul datorat”, afirmă Adrian Năstase.
Dincolo de acest respect, Năstase îl şi critică pe Liviu Dragnea, mai multe pentru lucrurile pe care nu le face decât pentru cele pe care le face. „Nu sunt de acord cu multe dintre deciziile lui”, a mărturisit fostul premier. „S-a concentrat foarte mult pe strategia de guvernare. Până la urmă s-a văzut că dupa Vechiul Testament a venit şi Noul Testament, acum vin şi minunile apostolilor”, a mai precizat Năstase.
Adrian Năstase a mai criticat concentrarea partidului înspre clasa de mijloc, în condiţiile în care nu clasa de mijloc dă cele mai multe voturi, slaba deschidere spre intelectuali şi lipsa relaţiilor externe.

Citeste si...
Parchetul General trage un semnal de alarmă după schimbările RADICALE din justiție anunțate de Toader