Fostul premier Adrian Năstase nu-și uită rivalii politici și lansează un atac extrem de dur la adresa Monicăi Macovei. El susține că aceasta așteaptă acum o nouă sinecură și o cataloghează drept un mercenar gata să-și vândă țara la orice oră.

Năstase nu-și uită rivalii politici ”Urmareste, cu oarecare atentie, configurarea listelor pentru europarlamentare. Motivele celor care vor sa fie inclusi pe liste par a fi foarte diferite. Unii vor sa se auto-exileze acolo, altii asteapta recompense de la propriul partid, altii s-au saturat de scandalurile politice interne, altii isi doresc, pur si simplu, o sinecura bine platita. Unii fac deja parte dintr-o fratie europeana, trans-nationala, utila pentru fragezirea nationalismelor politice si economice. Exista astfel de mercenari in diferite delegatii. Unii dintre ei sunt utili sa-si atace propria tara la Parlamentul European, in numele unor interese trans-nationale.

Citeste si...  Mihai Răzvan Ungureanu: PSD intenționează să-l pună pe Năstase președinte al Senatului

Utilizata, in calitate de ministru al justitiei, impotriva adversarilor politici, de catre cel care a creat „regimul mafiot” din Romania, Monica Macovei si-a continuat apoi opera distructiva la Bruxelles, alaturi de alti „mercenari” ai internationalei „Anti-corapshan”. Repudiata de PDL, chiar si de Basescu, fostul procuror ceausist si-a creat un partid cu 10 membri mititei – M10 – din care a demisionat in noiembrie 2018, aseptand sa vada de unde ar putea veni o noua oferta de sinecura.

Anuntul sau de publicitate ar putea suna astfel: „mercenar pentru Bruxelles pentru a reprezenta Romania (sau o alta tara), astept provincia”, scrie Adrian Năstase, pe blogul personal.