Adrian Mutu l-a făcut pe Roman Abramovich să vină cu geanta de bani în vestiar. Wayne Bridge a dezvăluit un episod petrecut în vestiarul celor de la Chelsea, după meciul cu Arsenal, din Champions League. Se întâmpla în 2004, când gruparea de pe Stamford Bridge s-a impus cu 2-1 pe Highbury și s-a calificat în semifinalele UCL.

Fostul coleg al lui Mutu a povestit că finanțatorul celor de la Chelsea a venit în vestiar să-i felicite, iar atacantul român i-a cerut să dubleze prima, care era și așa destul de consistentă. 50.000 de lire sterline au primit jucătorii lui Chelsea.

”La final, în vestiar, atmosfera a fost de necrezut. A venit Roman Abramovich și toată lumea sărea în sus de fericire. La un moment dat, Adrian Mutu a strigat: ”Primă dublă, primă dublă”, iar Roman a dat din cap aprobator și a spus: ”De acord, vă dau primă dublă”. Bonusurile noastre erau deja destul de mari, nu aveam nevoie de acea primă, dar el a făcut-o. Incredibil”, a spus Wayne Bridge pentru The Sun.

Citeste si...  Proiectul românesc G53, premiat la cel mai important concurs de arhitectură sustenabilă din lume!

Adrian Mutu a plecat cu scandal de la Chelsea
Adrian Mutu a fost a fost primul transfer de lux făcut de Roman Abramovich, după ce a preluat Chelsea. ”Briliantul” a evoluat doar un sezon pe Stamford Bridge.

Românul a plecat cu scandal de la gruparea londoneză, după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping pe care antrenorul de atunci al celor de la Chelsea, Jose Mourinho, l-a programat la antrenament. ”Briliantul” a fost ulterior suspendat.