Adrian Mutu a vorbit despre cel mai „negru” moment al carierei sale: scandalul cocaina. Mutu a recunoscut că în acel moment, și nu numai, a bănuit faptul că Jose Mourinho l-a „vânat”.

„Nu cred că Mourinho m-a pândit. Atunci și mult timp după l-am bănuit și am dat crezare anumitor voci din diverse anturaje, că el ar fi făcut acest lucru intenționat.

Acum sunt antrenor și mă face să cred că nu el. Trebuie să fii nebun ca antrenor să faci asta. Eu îmi aduc aminte că Mourinho când a venit mi-a spus că vrea să facă Chelsea în jurul meu”, a spus Adrian Mutu pentru Gazetă.

Adrian Mutu a mai spus că acest scandal a reprezentat o lecție pentru el și că, în acest moment, nu are niciun fel de problemă cu Mourinho.

„Într-o lună era nebun dacă mă dădea afară. E un episod de care se vorbește de 17 ani. A fost o lecție. Vorbesc cu Mourinho, m-am și văzut cu el, nu e niciun fel de problemă. A fost doar vina mea și atât. Nu știu dacă am fost singurul. N-am de unde să știu!”, a mai spus Mutu.

Citeste si...  VESTE BOMBĂ despre fosta soție a lui MUTU, Alexandra Dinu.

Scandalul în care a fost implicat Adrian Mutu
Adrian Mutu a fost concediat de Chelsea după ce a fost testat pozitiv cu cocaină în 2004, pe vremea în care antrenorul grupării din Londra era Jose Mourinho. De altfel, chiar antrenorul portughez a cerut acest test.

Londonezii au plătit aproximativ 22 de milioane de euro pentru Mutu atunci când l-au transferat de la Parma, în 2003. Juventus l-a vândut, apoi, pe Mutu, pentru 8 milioane de euro, la Fiorentina.

Mutu, alături de Maradona și De Boer. Cum arată echipa ideală a jucătorilor prinși dopați
Adrian Mutu a avut o carieră agitată, presărată cu destul de scandaluri, cel mai mediatizat fiind cel de la Chelsea, de unde a fost dat afară după ce a consumat cocaină.

Spaniolii de la paladarnegro.net l-au inclus pe Mutu în echipa ideală a jucătorilor care s-au dopat. Astfel, fostul atacant al lui Chelsea este alături de nume mari, precum olandezii Frank De Boer și Jaap Stam sau argentinianul Maradona, vedete care „au călcat și ele pe bec”.