Ce credeţi că i-a spus la telefon, printre lacrimi şi suspine?!

Iulia (4)

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bacău, sâmbătă. Imediat cum a fost găsită, copila şi-a sunat mama şi, cu lacrimi în ochi, ar fi rugat-o să o ierte.

După patru zile de căutări, autorităţile române au reuşit să dea de urma fetei dispărute miercuri de acasă. Iulia Ionescu, elevă eminentă la Colegiul Sf. Sava din Capitală, a plecat de acasă în urmă cu patru zile şi a fost descoperită sâmbătă, în trenul ce duce de la Moscova la Sofia. Fata s-a urcat în gară la Suceava şi, din primele informaţii, ar fi fost în pelerinaj la mănăstirile din Moldova.

Sâmbătă, tânăra şi-ar fi sunat mama în cursul zilei de sîmbătă plângând, şi a rugat-o să o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

Iulia (1)

Iulia Ionescu, elevă la Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută miercuri. Copila trebuia să ajungă la şcoală, însă profesorii au semnalat absenţa fetei, o liceană olimpică, au anunţat părinţii, după care au fost înştiinţate şi autorităţile. Iulia a fost găsită sâmbătă, după patru zile de căutări, într-un tren ce cirucla pe ruta Moscova-Bucureşti-Sofia, după ce a urcat din staţie de la Suceava.

 

 

Citeste si...
Vedete tarate in scandal de fostele neveste ale partenerilor de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.