Unul dintre avantajele acţiunii de a scrie despre sex este acela că atunci când arunci în discuţie un astfel de subiect la petrecerile tip cocktail, oamenii tind să se confeseze în legătură cu noutăţile picante şi cu informaţii foarte preţioase.

„Zilele trecute am avut primul meu orgasm la sâni“, asta a auzit Jill Di Donato de la „Huffington Post” la o petrecere. S-a uitat la avocata splendidă din faţa ei, aşteptând un răspuns care să lămurească afirmaţia. „Era clar că murea de nerăbdare să împărtăşească cu mine, cum să o spun direct, realizarea. A trebuit să-i menţionez că nu prea cunoşteam în principiu ce implică acel tip de orgasm“, a povestit aceasta. Ideea ca o femeie să experimenteze un orgasm fără nici cea mai mică stimulare genitală părea absurdă, dar abia aştepta să afle mai multe.

Avocata i-a descris senzaţia, explicându-i că orgasmul pe care l-a avut s-a simţit nu doar la nivelul sfârcurilor, ci în jurul sânilor, mai intens în jurul areolelor mamare. Există nişte dovezi ştiinţifice în analele medicale cu legătură la orgasmul sânilor.

• Sânii femeii pot creşte în volum cu până la 25% când aceasta este excitată. Acest surplus face sânii foarte sensibili la orice atingere. „Aş vrea să am parte de revolte hormonale induse peste un sutien cu push-up de la Victoria Secret în fiecare zi“, a spus amuzată Di Donato.

• Stimularea la nivelul sfârcurilor activează aceeaşi porţiune a creierului ca şi cea de la nivelul clitorisului, vaginului şi cervicalului. În „Jurnalul Medicinei Sexuale, volumul 8“ este explicat mai pe îndelung fenomenul. „Li s-a cerut particpantelor să stea în interiorul unui aparat RMN şi să alterneze între stimularea clitorisului, vaginului, cervicalului şi mameloanelor. O persoană care se ocupa de experiment le-a instruit pe femei să stimuleze «confortabil» una dintre acele porţiuni pentru 30 de secunde, iar apoi să se odihnească pentru alte 30 de secunde înainte de repetarea procesului cu o parte diferită a corpului. Toate participantele au fost rugate să se autostimuleze exact la fel pentru a menţine rezultatele cât de constante posibil (de exemplu, când a venit vorba de stimularea mameloanelor, femeile au fost rugate să-şi folosească mâna dreaptă pentru «a atinge sfârcul stâng în mod ritmat»). Cercetătorii au descoperit că stimularea mameloanelor acţionează asupra unei părţi a creierului cunoscut drept cortexul senzorial. Aceasta este aceeaşi regiune cerebrală activată de stimularea clitorisului, vaginului şi a cervixului, ceea ce înseamnă că stimularea mameloanelor şi a genitalului este percepută în acelaşi fel de creierul femeilor. Aşadar, nu e deloc surprinzător că multe femei sunt excitate de atingerea sânilor şi că, pentru unele, această acţiune este de ajuns pentru un orgasm.

Citeste si...
Percheziții de amploare în Argeș. Există acuzații de camătă și furt

• Conform doctorului Jennifer Wider, mameloanele devin din pale de culoare mai închisă pe măsură ce femeia se excită mai tare. De fapt, este perfect normal din moment ce circulaţia sângelui se măreşte când femeia este pornită din punct de vedere sexual.

• Aşa cum sânii nu sunt toţi la fel, aşa şi preferinţele femeilor din timpul jocului sexual al sânilor vor varia. De asemenea, sensibilitatea sânului se transformă odată cu ciclul menstrual, deci ceea ce ne-ar plăcea într-o săptămână, s-ar putea să nu suportăm în altă săptămână. Ritmul misterios al corpurilor noastre este destul de interesant.

• În cele din urmă, femeile trebuie să se joace şi să-şi aducă aminte că orgasmele excelente pot fi atinse doar prin cunoaşterea corpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.