Nicușor Dan a tot apărut în lumina reflectoarelor, însă nu mulți știu cine este femeia care îi este alături. Adevarul despre soția noului Primar General al Capitalei este o prezență discretă, care nu s-a peridat foarte des sub privirile curioase.

Femeia din viața lui Nicușor Dan este o prezență discretă.

Adevarul despre soția lui Nicușor Dan

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 12 ani.

Adevarul despre soția lui Nicușor Dan și ce se stie despre relația lor el este căsătorit cu o femeie pe care a cunsocut-o în urmă cu 12 ani, pe vremea când luptau cot la cot împotriva corupției din primării. Așadar, cea care l-a făcut tată îi împarte și convingerile.

Cine este soția lui Nicușor Dan, mama fetiței sale

Citeste si...
Bianca Adam bloggerița Tequila bătută cu ranga, în plină stradă, fără să intervină nimeni

Soția edilului se numește Mirabela Grădinaru și este managerul unei mari companii auto. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 12 ani, atunci când au fondat împreună Asociația Salvați Bucureștiul.

Locuiesc într-un apartament din Militari, zona Gorjului și au împreună o fetiță pe nume Aheea, venită pe lume în 2016.

Atunci când s-a născut fetița lui, Nicușor Dan era în plină campanie electorală pentru alegerile locale de la vremea respectivă. Atunci candidase tot la Primăria Generală.

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, scria Nicușor Dan, la vremea respectivă.