În ultima perioadă, mai exact din momentul în care Adrian Mutu s-a mutat în România, au existat zvonuri conform cărora „Briliantul” a divorţat şi de cea de-a doua soţie a sa, Consuelo Mutu. Tatăl fotbalistului a rupt tăcerea şi a vorbit despre presupusa separare a celor doi.

mutu-pune-fc-660x400

Spiridon Mutu, tatăl lui Adrian Mutu, susţine că zvonurile legate de separarea fiului său de Consuelo Mutu nu sunt adevărate. Acesta pare convins că relaţia fotbalistului cu aleasa lui este una excelentă, deşi Consuelo tocmai ce şi-a schimbat numele de pe Instagram cu cel de „fată” şi a apărut în ipostaze tandre cu alt bărbat.

„Nu e adevărat că Adi s-a despărţit de Consuelo. Văd că presa scrie că băiatul meu s-a cuplat cu altcineva. Vă spun ca să ştiţi că nu e nimic adevărat. Dacă iese cu cineva la o terasă, asta înseamnă că sunt împreună? La un moment dat, Adi va vorbi despre aceste aspecte pentru a nu mai apărea atâtea minciuni în presă”, a ţinut să precizeze, pentru ziarul Ring.ro, tatăl fotbalistului, Spiridon Mutu.

Adrian Mutu şi Consuelo sunt căsătoriţi din 2005 şi au împreună două fiice.

Citeste si...
O filipineză i-a tras-o lui Mutu: Acuzații GRAVE ale Briliantului