Actorul l-a invitat in emisiune pe duşmanul Antenelor, Radu Banciu

Bendeac

Mihai Bendeac vrea sa plece de la Antena 1 pentru ca sefii postului nu au fost de acord ca Radu Banciu, vedeta B1 TV si aprig critic al patronului Dan Voiculescu, sa fie invitat la emisiunea iComedy.

Mihai Bendeac a postat pe facebook un mesaj prin care anunta ca este posibil ca emisiunea pe care o realizeaza vinerea la Antena 1, IComedy, sa fie scoasa din program: “E foarte posibil ca iComedy, in ciuda succesului de care se bucura, sa nu mai fie pe post incepand de saptamana asta. Probabil va imaginati ca s-a intamplat ceva grav. Asa e. Daca situatia nu se va remedia, revin cu amanunte. Daca se remediaza, revenim pe post curand. Dar voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru o tara in care tinerii sa se exprime LIBER!”.

Banciu

În presa mondenă se discută despre faptul că supărarea lui Bendeac este legată de faptul că actorul a vrut să-l invite la iComedy pe Radu Banciu, realizatorul “Lumii lui Banciu”, de la B1 TV, dar şefii de la Antena 1 au anulat totul când au aflat de intenţia acestuia.

Vinerea trecuta, producatorii emisunii lui Bendeac l-au anuntat pe Banciu ca luni trebuie sa inregistreze emisiunea, dar peste numai o zi i-au comunicat ca totul a picat, fara a-i oferi prea multe explicatii. Banciu nu este agreat in trustul Intact pentru ca il critica des pe Dan Voiculescu, dar si pentru faptul ca este un concurent serios pentru Mircea Badea pe tronsonul emisiunilor de pamflet.

 

Citeste si...  MIRCEA ALBULESCU, internat de urgenţă la Timişoara