Iubirea lor, pretext pentru o şedinţă foto incendiară

IMG_0233

Faptul că Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt atât de îndrăgostiţi unul de celălalt încât nu se despart nicio secundă nu mai surprinde pe nimeni. Cei doi îndrăgostiţi au realizat o nouă şedinţă foto incendiară pentru Unica.

adela-valcan-sedinta_91987500

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au fost surprinşi în ipostaze incitante. Adela a îmbrăcat o ţinută bărbătească, care însă i-a oferit actriţei un plus de senzualitate şi feminitate. Costumul sobru nu a făcut decât să evidenţieze vulnerabilitatea şi sensibilitatea specifice femeilor.

photo-13

Pe lângă ţinutele masculine, Adela s-a lăsat surprinsă legată la ochi şi îmbrăcată într-o rochie albă, cu corset, incredibil de sexy.

IMG_02521

„Cand gasesti tricoul alb din bumbac exact unde stiai ca e, cand Mirela a uitat sa bage la masina jeansii aia care arata cel mai bine nespalati si cand parul coafat de ieri de-abia azi s-a asezat cum ar fi trebuit de la inceput:) , iti dai seama ca ai o zi buna. Cam asa se intampla si cu sedintele foto. Degeaba pentru make-up a confirmat cel mai bun om, daca cel de la par iti face niste bucle ca firul de la telefoanele vechi. Degeaba confirma, de exemplu Baragan, daca s-a anulat locatia. Ce vreau sa spun este ca la sedinta foto pentru Unica totul a fost PERFECT! Make-up, par, styling, concept, locatie, lumina, inspiratie, ochi, TOT! Se intampla rar asta! Bine, si noi am fost draguti si pe alocuri, norocosi. Cum necum, eu cred ca ne-a iesit. Va las cu cateva imagini de culise”, a scris Adela pe blogul personal. (I.G.)

 

 

Citeste si...  S-a întors lumea cu josul în sus! Cătălin Botezatu îşi face reclamă "pe spatele Biancăi"?!