Acuzaţiile de viol aduse cântăreţului Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, sunt în prezent reanalizate de Procuratura din Los Angeles, la şapte luni de când cântăreaţa Melissa Schuman a depus plângere împotriva lui. Schuman susţine că Nick Carter ar fi violat-o în anul 2002.

Cazul a fost prezentat Procuraturii din Los Angeles de poliţia din Santa Monica, au spus reprezentaţii instituţiei, fără a oferi alte detalii.

În noiembrie 2017, Carter a negat acuzaţiile de viol aduse de Schuman, în vârstă de 33 de ani, care a spus în plângerea ei – depusă oficial în februarie anul acesta – că fapta a avut loc în 2002. Cântăreţul a spus că se simte „şocat şi întristat ” de aceste acuzaţii.

„Sunt şocat şi mâhnit de acuzaţiile pe care mi le aduce Melissa Schuman. Melissa nu mi-a spus niciodată că ceva din ceea ce am făcut a fost fără consimţământul ei. Am continuat să înregistrăm o melodie şi să cântăm împreună, iar eu am respectat-o şi am sprijinit-o întotdeauna, atât în plan personal, cât şi profesional. Aceasta este prima dată când aud despre aceste acuzaţii, la aproape două decenii după acel moment. Este împotriva firii mele să provoc disconfort sau să îi fac rău cuiva în mod intenţionat”, a transmis Nick Carter, în anul 2017.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6Wy58f5IO18]

Nick Carter, care avea atunci 22 de ani, şi Melissa Schuman, care avea 18 ani, au colaborat la filmul „The Hollow”. Cântăreaţa a povestit că artistul de la Backstreet Boys ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, în timp ce se aflau în apartamentul acestuia, deşi artista i-ar fi spus că era virgină, arată The Guardian.

Citeste si...
Bianca a făcut primi paşi spre statutul de starleta încă din liceu

Artista a relatat că s-a simţit traumatizată în acea perioadă şi că şi-ar fi dorit ”să sufoce într-o cutie toate amintirile de atunci”. Cântăreaţa a declarat că se simte obligată să aducă aceste acuzaţii, chiar dacă au trecut mulţi ani de la incident, având intenţia de a le încuraja pe toate victimele unui viol să nu se ascundă şi să-şi spună povestea.  

”Nu mă mai tem”, a postat Schuman pe Twitter în 2017, alături de hashtagul #metoo, (care semnifică o mişcare împotriva hărţuirii sexuale).

Grupul Backstreet Boys, unul din cele mai celebre „boy band-uri” din lume în anii 1990 – 2000, este cunoscut pentru hituri precum „Quit playing games with my heart”, „Everybody” şi „Incomplete”. Formaţia este alcătuită din A. J. McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson şi Brian Littrell.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6M6samPEMpM]

În prezent, Nick Carter, în vârstă de 38 de ani, şi colegii săi au un contract pe termen lung pentru o serie de concerte în Las Vegas. Într-o postare pe Facebook, Carter vorbeşte despre prezenţa fiului lui, Odin Reign Carter, la concertele sale.