”Dacă nu a dus la construcția de autostrăzi, supra-acciza este însă folositoare că să fie bani pentru salariile mărite ale primilor demnitari ai țării și pentru alte privilegii pe care și le pregătesc aleșii țării”, a declarat astăzi specialistul în transporturi Augustin Hagiu, prim-vicepreședintele Partidului România Unită.
augustin_hagiu_20130329_1142312145
Acesta le transmite ”românilor care vor plăti în continuare un preț nejustificat de mare la pompă” că banii lor se duc ”în vacanțele președintelui și premierului, în salariile nejustificate de rezultate ale demnitarilor și, în general, în aparatul de stat care consumă resurse fără să producă nimic”.
 
Hagiu acuză atitudinea schimbătoare a PNL ”care a cerut introducerea supraaccizei prin Relu Fenechiu pe când acesta era ministru al Transporturilor, solicită acum menținerea acestei supraaccize după ce a protestat împotriva ei în Parlament”.
Potrivit prim-vicepreședintelui PRU, ”PNL își dă mâna cu PSD pentru măsuri proaste, așa cum Klasu Iohannis și-a dat mâna cu Victor Ponta pentru mărirea salariilor demnitarilor”.
 
Acesta le-a făcut PNL-ului și PSD-ului o propunere interesantă: ”în direcția sărăcirii populației prin taxe absurde și în spolierea banului public, PNL și PSD se înțeleg foarte bine și ar putea candida împreună sub sloganul: ”Totul pentru noi, nimic pentru România!”, spune Augustin Hagiu, prim-vicepreședinte al Partidului România Unită.
Citeste si...
Anunţul făcut de Călin Popescu Tăriceanu: Laura Codruţa Kovesi nu scăpă de comisie