Acuzatii grave dupa ce Curtea de Apel Bucureşti a decis anularea tuturor hotărârilor de înfiinţare a companiilor municipale ale Primăriei Capitalei, în urma unui proces iniţiat de USR Bucureşti, în anul 2017. Viceprimarul PSD al Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, îi acuză pe cei de la USR de legături cu completul care a decis desființarea companiilor municipale.

Acuzatii grave concret, conform lui Bădulescu, Dan Barna a luat legătura cu Valeriu Stoica, fost ministru al Justiției, care ar fi pus o profesoară universitară să redacteze o opinie juridică pe care să le-o trimită judecătorilor de la CAB care au dat sentința în cazul companiilor municipale pentru a fi însușită de aceștia în redactarea motivării.

”E o întrebare pe care aș vrea să o adresez public lui Dan Barna, lucrurile sunt de o gravitate extraordinară. Dacă a discutat cu Valeriu Stoica și au pus o profesoară universitară să emită o opinie juridică astfel încât unul dintre judecători să emită o motivare la decizia Curții de Apel București? Domnul Stoica, acest sforar cu tulpini liberale, e în spatele tuturor afacerilor care au prejudiciat Primăria București. Vom face o plângere penală cu toate aceste elemente și mai avem și altele. Fostul ministru al Justiției satisface toate grupurile de interese pe care le servește, clanuri mafiote care căpușează banul public. Marți voi formula o plângere penală. În interiorul completului e o problemă că nu știu cum să formuleze o motivare, pentru că e ilegal.”, a spus Aurelian Bădulescu, sâmbătă, la România TV.

Citeste si...  Perfecţionarea angajaţilor din administraţia publică