Actorul  a precizat, printre alte lucruri, că se va întoarce la Pro tv din ianuarie.Florin Busuioc a povestit ce s-a întâmplat în acea zi când a fost la un pas de a face infarct. El a mărturisit că nu-și aduce aminte de prea multe lucruri de atunci, știe ce a pățit doar din cele auzite de la alții.

 

Actorul”Nu-mi mai aduc aminte nimic din ziua respectivă. De dimineață am făcut știrile de dimineață, am plecat de Craiova, am jucat, am terminat spectacolul, după mi s-a făcut rău și înțeleg că regizorul m-a întrebat dacă mi-e bine. I-am cerut un calciu, mă simțeam slăbit, el mi-a zis să mergem la spital. M-am dus în cabina mea, am pus mâna pe scaun și căzut am fost. Astea sunt povestirile lor, eu nu-mi aduc aminte.

N-a fost nici un semn, cred că am fumat cam mult, toată perioada asta, nu mai fumez acum nu mai simt nevoia. Am fumat 40 de ani. A venit echipajul SMURD, a durat cam mult resuscitarea. După aceea a fost bine. A fost un atac de cord masiv, nu unul simplu. Acum eu nu mai știu ce s-a întâmplat, cum sau cum mi-am revenit. Nu-mi aduc aminte exact nici la spitalul din București. Nici nu vreau, până la urmă dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple. Nety mi-a spus că a avut mare încredere pentru că știa cât pot să duc, știa că sunt luptător. Cred că o să am ceva mai multă grijă de mine, o să mă odihnesc. Asta cu odihna la mine n-a prea funcționat, eram tot timpul în priză. Nu mi-e frică de moarte”, a declarat Florin Busuioc la ProTv.

Citeste si...
Șefa CE îi laudă pe medicii români plecați să ajute în Italia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.