Te gandesti ca sexul anal este un subiect despre care lumea vorbeste, insa nimeni nu il practica?

Conform unui nou studiu publicat in „The Journal of Sexual Medicine”, una din trei femei heterosexuale a incercat sexul anal la un moment dat in viata.

Studiul a analizat datele oferite de „National Survey of Family Growth”, in special pentru 10,463 femei heterosexuale cu varste intre 15 si 44 de ani.

Oamenii de stiinta au descoperit de 36,3% dintre femeile intervievate au marturisit ca au facut sex anal cel putin o data in viata. Aparent, nu le-a placut atat de mult pentru ca doar 13% dintre ele au spus ca au facut acest tip de sex in ultimele 12 luni.

Citeste si...
Senat a doptat legea RCA

Insa exista un anumit „tip” de femei care isi doresc mai mult sa incerce sexul anal: femei intre 20 si 30 de ani, fara afilieri religioase, cu un salariu ridicat si studii superioare.

In urma studiului s-a descoperit ca sexul anal este mai comun la femeile casatorite care locuiesc cu partenerii, decat la femeile singure. Alti factori care indica faptul ca o femeie ar putea incerca sexul anal sunt: sexul cu o alta femeie, o sarcina accidentala, pierderea virginitatii inainte de 16 ani si tratarea unei boli cu transmitere sexuala in ultimul an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.