Cine nu și-ar dori să nu aibă niciun defect ori cele pe care le au să fie privite de către ceilalți ca niște trăsături demne de invidiat? Există unele persoane care chiar reușesc să se bucure de acest statut. Dacă te întrebi care sunt acelea, află că este vorba doar despre cele care sunt născute în două semne astrologice exemplare.

Nu este ușor să găsești în jurul tău oameni care să nu aibă cel puțin un defect, dar există totuși și astfel de persoane. Ele se pricep de minune să transforme până și trăsăturile negative în puncte forte. Nu te mai ținem în suspans, ci îți dezvăluim că reprezentanții zodiilor Gemeni și Scorpion au lista de defecte… goală.

Citește care sunt punctele lor tari și de ce nu au defecte de fapt!

Gemeni
Cum ar putea să spună cineva că nativii zodiei Gemeni au defecte, când ei sunt atât de simpatici? Reușesc atât de ușor să se facă plăcuți într-un grup, încât, chiar dacă au vreo trăsătură negativă, toată lumea uită de ea. Firea lor veselă îi ajută să pătrundă în inima tuturor și să devină cei mai populari din mediul în care fac parte. Istețimea și creativitatea sunt alte caracteristici care acoperă orice urmă de defect în comportamentul lor. Nativii pun accent pe aceste calități, așa că cei din jur nu vor reuși nici măcar cu lupa să descopere vreo caracteristică negativă. Nici măcar în cele mai proaste zile ale nativilor nu poate să spună cineva că ei ar avea un caracter urât.

Citeste si...  Horoscop erotic: Cu ce zodii te potrivești în pat

Scorpion
Cealaltă zodie care nu are defecte este Scorpionul. Unii spun că gelozia și impulsivitatea nativilor ar fi caracteristici negative, însă depinde din ce poziție privești lucrurile. Aceste trăsături de caracter se pot dovedi chiar utile în multe cazuri. Nimeni nu îi întrece atunci când li se pune ceva în minte, astfel că determinarea lor ar trebui să fie o sursă de inspirație pentru cei din jur. Reprezentanții acestei zodii reușesc cu brio să le demonstreze celor din jurul lor că se pot baza pe ei. Dacă nu îi calcă nimeni pe coadă, ei au un comportament exemplar. Dar nici măcar atunci când le servesc o lecție de viață celor care le-au greșit nu te poți gândi că au defecte. Până la urmă, nu fac altceva decât să se apere.