Cine este femeia din imagine?

 photoshop

Când John Knoll și-a fotografiat prietena în 1987, pe o plajă, nu credea că imaginea va ajunge să fie modificată de mii de oameni în decurs de câțiva ani

Fratele său, Thomas Knoll, este cel care avea să facă celebră imaginea printre cei care au luat contact cu softul Photoshop, programul pe care el l-a conceput. Poza a primit și un nume: „Jennifer în Paradise”.

Thomas l-a rugat pe fratele său să-i dea dreptul să folosească fotografia prietenei sale, care i-a devenit ulterior soție, pentru a o folosi la primele cursuri de folosire a Photoshop-ului, scriu cei de la The Guardian. În fotografie, o putem vedea pe Jennifer stând pe plajă din Bora Bora şi uitându-se la insula To’opua. Frumuseţea locurilor fusese imortalizată alb-negru, motiv pentru care Thomas a hotărât să o aducă la viaţă, colorând poza. Rezultatul este, fără îndoială, unul extrem de reuşit.

Respectivele demonstrații realizate pe „Jennifer în Paradise” a ajutat Photoshop să ia startul pentru a deveni cel mai popular program de editare foto.

Citeste si...
Luciu şi-a amânat operaţia la ochi!