“Dorm cu perna între sâni, am usturimi şi nu pot sta fără sutien”

Denisa Bita0

O blonda sexy din showbiz a vrut marire de sani, in urma cu aproape un an, desi mama-natura o inzestrase suficient de bine. Si-a facut operatia, toate bune si frumoase, insa acum ii vine sa se dea cu capul de pereti!

Denisa Bita si-a pus implanturi cu silicon, de cate 300 ml fiecare, in urma cu aproape un an. De atunci si pana acum, blonda nu a scapat de dureri, nu poate renunta la sutien sau bustiera, are usturimi si, mai rau, se chinuie sa adoarma noaptea. Denisa a gasit, de cateva saptamani, o modalitate sa doarma, insa nu e foarte confortabila: isi pune o perna moale intre sani.

“Nu e normal ca dupa aproape un an sa mai am dureri. Eu nici acum nu pot sa-mi ating cu mana operatia pentru ca am dureri. Intre sani ma ustura, pe interior, adeseori. Desi am silicoane, sanii mei sunt lasati, nu pot iesi din casa fara sutien sau bustiera. Si noaptea dorm cu sutien si bustiera pentru ca altfel ma dor. Si imi pun si o perna intre sani ca sa pot adormi. Am fost la cativa medici sa ma consult… operatia nu e ok si nici implanturile nu sunt ok. Eu cred ca nu au fost pozitionate bine. Am dureri insuportabile si va trebui sa ma operez din nou. Daca mai stau mult asa, imi pun in pericol sanatatea. Ma voi decide la ce medic ma operez”, i-a povestit Denisa Bita unei prietene apropiate.

Citeste si...
Ce a putut sa faca Beyonce de Romania cu fetita lui Nicolae Guta!