URL scurt pentru acest articol: http://wp.me/p3Xcgf-YMi

Laurențiu Nistor a fost primul român care a intrat în competiție la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Cluj-Napoca, dar din păcate, sportivul a părășit concursul pe targă.

La câteva secunde de la începerea exercițiului la bară fixă, Laurențiu Nistor a ratat prinderea barei și a căzut pe burtă la mare distanță de aparat. Rămas nemișcat, sportivul a fost imediat înconjurat reprezentanții staff-ului lotului României și de o echipă de medici. El le-a comunicat acestora că accidentarea a survenit la spate, iar medicii au decis să îi imobilezeze gâtul. Nistor a petrecut câteva minute nemișcat pe saltea, până când medicii l-au scos pe targă, în aplauzele de susținere ale spectatorilor prezenți la Sala Polivalentă.

Citeste si...  Avertisment șocant făcut de Raed Arafat: Românii să îşi facă provizii de hrănă şi apă!

Accidentarea a survenit chiar în fața președintelui Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica, acesta plecând din sală pentru a se interesa de situația sportivului. Laurențiu Nistor a fost primul român care a intrat în concurs la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Cluj-Napoca, în a doua subdiviziune de calificări. El a încheiat prima rotație la bară fixă și urma să mai concureze și la paralele.