Un tir cu azotat de amoniu şi o autoutilitară cu vopsea s-au ciocnit pe DN 6

tir

Traficul este blocat, luni dimineaţă, pe DN 6, în Mehedinţi, în urma unui accident în care au fost implicate o autoutilitară care transporta vopsea şi un tir plin cu azotat de amoniu, reprezentanţii ISU afirmând că zona a fost izolată şi nu există pericol de explozie.

Accidentul s-a produs la intrarea în localitatea Gura Văii, în apropiere de municipiul Drobeta Turnu Severin, după ce un tir încărcat cu azotat de amoniu şi o autoutilitară care transporta vopsea s-au ciocnit, în urma impactului autotrenul rămânând înclinat.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, care au izolat zona, traficul fiind oprit, iar reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi susţin că la ora transmiterii acestei ştiri nu există pericol de explozie.

În urma impactului, şoferii ambelor autovehicule au rămas încarceraţi, pompierii de la serviciul de descarcerare reuşind să-l salveze doar pe şoferul autotrenului, celălalt bărbat decedând pe loc.

Şoferul autotrenului a fost transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin în stare foarte gravă.

La faţa locului se află echipaje de poliţişti şi pompieri, iar circulaţia este blocată pe DN6, între Orşova şi Drobeta Turnu Severin, coloanele de maşini formate în zonă depăşind cinci kilometri.

Citeste si...
RCA-ul explodează. Preţurile sar de 3.000 lei în 2015