Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, două fiind declarate decedate.

„La fata locului intervin o autospecială de stingere, descarcerarea şi 5 echipaje medicale SMURD şi SAJ. Spre locul intervenţiei se deplasează şi elicopterul SMURD. Din primele informaţii, două persoane sunt decedate, iar 4 rănite”, a transmis IGSU.

De asemenea, ISU Vrancea a transmis că unul dintre răniţi, o fată de 13 ani, este în stop cardio-respirator şi se fac manevre de resuscitare.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN2 (E85) Focşani – Adjud, la kilometrul 210+500 de metri, în zona localităţii Haret, unde două autoturisme s-au lovit frontal. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

 
 

Autorităţile din judeţul Vrancea au activat planul roşu de intervenţie în cazul accidentului rutier petrecut duminică după amiază pe E85 în localitatea Haret, în urma căruia au rezultat opt victime, dintre care două au decedat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

Citeste si...  Peste jumătate de miliard de euro, bani decontaţi pentru tratamente în străinătate

„Din primele informaţii, se pare că două victime au decedat, iar o a treia se află în şoc cardio-respirator. La nivelul judeţului Vrancea a fost declanşat Planul roşu de intervenţie începând cu ora 16,00 urmare a accidentului”, informează ISU Vrancea.

La faţa locului intervin Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD şi Staţia de Pompieri Panciu cu o ambulanţă SMURD.

Este aşteptat şi un elicopter SMURD pentru a prelua victimele.