O jurată a căzut în timp ce emisiunea se derula live la TVR

alexandra-cepraga-accident-eurovision-scena

Finala naţională Eurovision 2014 a avut parte de un accident nedorit. Unul dintre membrii juriului, regizorul Alexandra Cepraga, a căzut în timp ce urca pe scenă. Accidentul a stârnit rumoare în rândul publicului şi al concurenţilor

Înainte de anunţarea căştigătorului care va reprezenta România la Eurovision 2014 de la Copenhaga, Danemarca, pe scenă au fost chemaţi membrii juriului.

Printre aceştia s-a aflat şi regizorul muzical Alexandra Cepraga. Din păcate, în timp ce se îndrepta spre scenă, aceasta a alunecat şi s-a lovit destul de grav, fiind incapabilă să mai apară alături de finaliştii chemaţi pe podium.

Căzătura a stârnit rumoare atât în rândul publicului, cât şi în rândul concurenţilor care se aflau pe scenă pentru a afla rezultatul finalei.

alexandra-cepraga-accident-reactii

Cântăreţii au fost atât de şocaţi de incident, încât şi-au dus mâinile la gură, speriaţi de căzătura Alexandrei Cepraga.

Scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, unde s-a desfăşurat finala naţională Eurovision, i-a dat bătăi de cap şi marii artiste Corina Chiriac, care a fost invitată să cânte. „Sper să nu alunecaţi pe scena asta ca mine”, a spus Corina Chiriac.

kristina-cepraga-alexandra-mama

Oficial, Mădălin Voicu, presedintele juriului, a declarat ca Alexandrea Cepraga „s-a lovit putin la spate, la un omoplat. S-a ridicat, am pus-o pe scaun, a venit salvarea, i-a fost dat primul ajutor si este in regula. Vorbeste, zambeste, nu are nicio problema acuta”.

 

 

Citeste si...  Copil de numai 3 ani, mutilat de un câine