În această dimineață, un grav accident s-a petrecut pe o stradă din Pitești. Două autobuze Dacia s-au lovit și 17 oameni au fost răniți.
Potrivit polițiștilor, se pare că autobuzele coborau din cartierul Trivale, iar unul dintre nu a păstrat distanţa în trafic şi a lovit autobuzul din faţa sa.
În primă fază, potrivit reprezentanților ISU, s-a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, una de transport victime multiple, nouă ambulanţe de prim ajutor şi trei ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş.
Apoi autoritățile au activat planul roșu de intervenție, suplimentându-se numărul de echipaje de intervenție. Echipajele SMURD și SAJ au fost disponibilizate pentru acest grav incident.
Conform reprezentanților UPU Pitești, patru medici au fost chemați de acasă, 7 asistenți și trei persoane care locuia în apropiere.

Citeste si...  Gica Popescu petrece Pastele alaturi de familie

Unul dintre autobuze a ricoșat într-o casă!
Șoferul descarcerat este cel mai grav rănit, prezentând contuzi hemoragice cerebrale. Deocamdată, nu s-a luat decizia de a fi transportat la București, rămânând internat în Spitalul Județean.
Ceilalți răniți se află în stare stabilă.
Dan Manu, președintele CJ Argeș se află, în acest moment, la Spitalul Județean. Codul Roșu de intervenția a fost dezactivat.
Călătorii au povestit că unul dintre autobuze a rămas fără frâne.