Un şofer neatent a produs un accident ce s-a soldat cu doi morţi şi patru răniţi, după ce a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar.

accident_valcea_66428900

Şoferul care a provocat accidentul nu s-a asigurat şi a intrat pe contrasens izbind violent un alt autoturism în care se aflau patru persoane. Din cauza vitezei foarte mari şi a forţei impactului, maşina a fost aruncată peste parapet. Şoferul şi un alt ocupant care se afla în maşină, pe locul din dreapta, au murit pe loc.

Ceilalţi patru pasageri, din cealaltă maşină care circula regulamentar, au fost grav răniţi. Între ei se aflau şi doi copii, unul de 9 ani şi celălalt de 14 ani. Unul dintre copii se află în stare critică, având traumatisme grave. Medicii se străduiesc să îl salveze.

La locul tragediei au sosit echipaje de salvare. Răniţii, toţi în stare gravă, au fost transportaţi de urgenţă la spital, iar medicii fac eforturi pentru a-i menţine în viaţă.

În urma accidentului, care s-a produs la ieşirea din Râmnicu-Vâlcea, traficul a fost blocat în zonă.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că „la această oră( 07.30 ), din cauza unui accident, în care au fost implicate două autoturisme, traficul rutier pe DN7 este oprit la ieşirea din municipiul Rămnicu Vălcea către Piteşti -kilometrul 175+400 de metri”.

Citeste si...
La Vâlcea s-a înregistrat un caz de boala a limbii albastre, la un berbec