Anchetatorii verifică, în cursul zilei de vineri, telefonul lui Gheorghe Dincă, în dosarul crimelor din Caracal, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Verificările sunt efectuate la sediul DIICOT din Capitală.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii verifică, vineri, telefonul lui Gheorghe Dincă. Verificările sunt efectuate la sediul DIICOT din Capitală.

Criminalului din Caracal a fost transferat pe 1 octombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunţat, la acea vreme, Poliţia Română.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămăşiţe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Citeste si...
Traian Băsescu, acuzat de discriminare la adresa minorității rome

Rămăşiţele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care criminalul din Caracal spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.