Manechinul român nu-l va însoţi la Oscaruri pe Michael Fassbender

michael-1

Actorii Michael Fassbender, Bradley Cooper şi Jared Leto renunţă la iubite în favoarea mamelor lor pentru gala de decernare a premiilor Oscar 2014, din noaptea aceasta, organizată la Los Angeles.

Michael Fassbender, aflat într-o relaţie cu Mădălina Ghenea şi nominalizat la premiul Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru evoluţia sa din drama „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”, şi-a invitat de fapt ambii părinţi la gală, iar aceştia vor veni cu avionul din Irlanda.

michael-2

Iubita actorului Bradley Cooper, Suki Waterhouse, nu va fi nici ea prezentă pe covorul roşu de la gala de decernare a premiilor Oscar, însă se va întâlni după eveniment cu iubitul ei celebru, care va veni la ceremonie însoţit de mama sa. Bradley Cooper este nominalizat la Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru interpretarea sa din filmul „Ţeapă în stil american/ American Hustle”.

Jared Leto, nominalizat la aceeaşi categorie pentru evoluţia sa din „Dallas Buyers Club”, va veni la gala Oscarurilor însoţit de mama lui, Constance.

Citeste si...  Ce ar face un român cu banii dacă ar avea un buget nelimitat