Angelin

Angelina Jolie (43 de ani) și-a petrecut ziua de duminică în compania celui mai mare dintre copiii ei, Pax (14 ani), la o sesiune de shopping și apoi la un restaurant. Actrița a avut parte la un moment dat de un accident vestimentar sexy, când rochia fără bretele a alunecat periculos de mult, riscând s-o lase în sânii goi.

De când s-a întors pe pământ american, după un sejur prelungit în Londra, Angelina Jolie a fost surprinsă de fotografi de mai multe ori la plimbare alături de cei șase copii ai ei. Duminică, 26 august, diva a ieșit cu fiul ei cel mare, Pax, la o scurtă sesiune de shopping pe celebra Melrose Place și apoi la restaurant.

 

Îmbrăcată într-o rochie camel din jerseu, fără bretele, cu pantofi stiletto în aceeași nuanță și geantă retro neagră, Angelina a făcut, cu siguranță senzație în cea mai șic zonă de shopping din Los Angeles.

Cu părul castaniu în vânt și ochelari de soare rotunzi, supradimensionați, actrița și-a lăsat la vedere tatuajele de pe brațe și și-a subliniat gleznele cu ajutorul unui lănțișor fin. O ținută perfectă pentru o zi de duminică în oraș, dacă n-ar fi fost un mic accident, care ar fi putut s-o lase pe Amgelina în sânii goi în plină stradă.

Rochia mulată pe sânii neprotejați de sutien a alunecat la un moment dat periculos de mult, însă actrița a fost pe fază și a ridicat-o fără să stea prea mult pe gânduri și fără să-și bată capul să mascheze gestul. Mai mult, simțind că accidentul s-ar putea repeta, Jolie și-a acoperit umerii cu un șal pe care până atunci îl purtase pe braț.

Citeste si...  Andreea Esca implineste 40 de ani! ,,Mi se pare ca s-a terminat viata adevarata!”

 

Angelina Jolie și Brad Pitt, divorț cu scandal

Angelina Jolie și Brad Pitt (54 de ani) au reintrat în atenția publicului cu un scandal legat de plata pensiei alimentare în contextul în care cei doi încă se luptă pentru custodia copiilor. Jolie ar dori custodie totală, în Pitt nu este deloc dispus să cedeze, chiar dacă această bătălie a ajuns să le expună destul de mult viața personală, lucru evitat de cei doi până acum.

 fost mai întâi acuzațiile de violență asupra copiilor, apoi dezvăluirile legate de dependența de alcool a lui Brad, iar cel mai recent, Jolie i-a reproșat actorului prin avocați că nu și-a plătit partea de contribuție la creșterea celor șase copii. Brad a reacționat prompt, tot prin avocați, dezvăluind că a virat în contul fostei partenere de viață câteva milioane bune, din 2016, când a fost intentat procesul d edivorț, și până acum. Se pare că Brad ar fi contribuit cu o sumă consistentă inclusiv la achiziția casei din L.A., unde Angelina și cei șase copii locuiesc în prezent.