Heidi Klum arată senzațional în ciuda vârstei de 44 ani. Vedeta a pozat de curând în lenjerie intimă pentru propria sa linie ce urmează să fie lansată, iar imaginile cu supermodelul sunt la fel de fierbinți ca la începutul carierei sale. Semnele înaintării în vârstă întârzie să-și facă apariția spre fericirea frumoasei nemțoaice, aceasta arătând exact la fel acum 20 de ani. Heidi e mai entuziasmată ca oricând de noua sa colecție, iar acest lucru se poate observa și în noul spot de promovare în care radiază la propriu. Frumoasa blondă a declarat despre linia sa de lenjerie că speră că le va da încredere femeilor în forțele proprii și le va face să se simtă mai bine în pielea lor.

„Sunt o femeie al cărei corp a trecut prin schimbări de-a lungul anilor. Sunt mamă a patru copii, așa că înțeleg cât de important este să găsești lenejeria potrivită. Îmi doresc ca femeile de pretutindeni să se simtă sexy, încrezătoare și curajoase de fiecare dată când vor purta articole de lenjerie intimă din colecția mea”, a declarat Heidi Klum.

Citeste si...  Vestea-bombă din tenis: marea jucătoare a rămasa gravidă!

Frumoasa în vârstă de 44 de ani a trecut recent printr-o despărțire de Vito Schnabel, în vârstă de 31 de ani, cu care a avut o relație de trei ani de zile. Supermodelul merge mai departe cu capul sus, chiar dacă nu i-au picat tocmai bine imaginile cu Vito sărutându-se în public cu o brunetă în luna iunie, când încă formau un cuplu. Imediat după apariția fotografiilor în presă, vedeta a început să apară pe la evenimente fără iubitul său, iar în august despărțirea celor doi a fost confirmată.

Heidi Klum și Vito Schnabel au început relația în 2014, la doi ani după divorțul de cântărețul Seal. Deși nu s-a sfiit să-și manifeste public iubirea pentru curatorul de artă, Heidi a precizat de nenumărate ori că nu mai are de gând să se căsătoarească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.