A incetat din viată Maria-José Léao Dos Santos, femeia care l-a inspirat pe textierul francez Étienne Roda-Gil să compună versurile pentru „Joe le Taxi”, hitul interpretat de cântăreaţa Vanessa Paradis, a murit la vârsta de 64 de ani, potrivit Le Parisien.

Dos Santos, care locuia în suburbiile pariziene, a murit pe 3 martie, dar informaţia a fost dată publicităţii joi, conform Mediafax.

A incetat din viată: Femeia, care a lucrat ca şofer de taxi, supranumită Joe, era bolnavă de cancer de mai multe luni.

„Joe le Taxi” este unul dintre hiturile din cariera cântăreţei şi actriţei franceze Vanessa Paradis, care, la momentul lansării piesei, avea 15 ani.

Citeste si...  Vezi ce taxă s-a diminuat pentru români

Maria-José, care nu a făcut niciodată cunoştinţă cu Paradis, transporta frecvent cu taximetrul diverse vedete. La una dintre aceste curse l-a cunoscut pe celebrul textier francez Étienne Roda-Gil.

Johanne, partenera de viaţă a femeii, a povestit despre această întâlnire care a avut ca rezultat unul dintre cele mai celebre cântece: „Lui Joe îi plăcea mult să discute cu clienţii, i-a povestit viaţa ei. Iar, la final, el a întrebat-o dacă ar deranja-o ca el să compună un cântec. Ea i-a răspuns că nu o deranja. Ea nu ştia cine este şi nu şi-a imaginat că va avea atât de mult succes”.