A dat in judecata Ministerul Justitiei un condamnat din Iași a deschis mai multe procese pentru ca instanta sa ii dea dreptul de a consuma bere  in incinta puscarie in care isi ispaseste pedepasa, potrivit publicatiei ziaruldeiasi.ro.

Anton Parasca are 59 de ani si este incarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi a dat in judecata Ministerul Justitiei , avand o condamnare de 5 ani şi 6 luni pentru complicitate la evaziune fiscala. Barbatul ar fi facut demersuri la sfarsitul anului trecut, cand a prezentat conducerii puscarie o hârtie semnată de Ministerul Agriculturii, conform căreia berea fără alcool este încadrată în categoria produselor alimentare, arata sursa citata.

Reprezentantii penitenciarului nu i-au permis sa consume bere cu alcool, iar barbatul a dat in judecata unitatea, insa judecatorii nu i-au dat castig de cauza. Ulterior, acesta a deschis un nou proces, cerând anularea actului normativ care interzice accesul deţinuţilor la bere fără alcool, fiind chemate in judecata mai multe institutii, precum penitenciarul din Iaşi, ci şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Ministerul Justiţiei.

Citeste si...
Liviu Vârciu se visează la MasterChef!

Zilele trecute, Parasca a pierdut definitiv procesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.