Atunci când faci cumpărături online există mereu riscul ca obiectul comandat să nu se ridice la înălțimea comenzii făcute. Materialul ți se poate părea că nu e de calitate sau culoarea nu se potrivește cu cea din catalog.

rochie_mica

O femeie din China a descoperit pe pielea ei că mai există un risc. Ca silueta ei să nu se potrivească cu cea a manechinului promovat pe site-ul commercial Taobao, scrie Daily Mail.

dress-pic-1-e1426089008414

Rochia, identică cu cea purtată în 2013 de actrița Jamie Alexander, faimoasă pentru rolul ei din filmul „Thor”, la o premieră, prezintă două decupaje, de sus până jos, atât pe față, cât și pe spate. Acest lucru înseamnă că este o provocare pentru cea care o poartă să-și ascundă părțile intime.

roc

Cumpărătoarea a sperat ca rochia să o ajute să aibă un look de covorul roșu, dar având în vedere silueta sa plinuță efectul obținut este dezastruos. Dezamăgită de achiziție, ea a s-a fotografiat și a publicat imaginile pe site-ul de unde a cumpărat rochia, pentru ca oamenii să vadă ce primesc cu adevărat.

Citeste si...  Călin Popescu Tăriceanu, ales noul Preşedinte al Senatului