Politic, Stiri

„Mircea e cel mai bine calificat în acest moment”

 familia Geoana

Mihaela Geoană a comentat, pentru Realitatea TV, posibila candidatură a soţului său, Mircea Geoană, la alegerile prezidenţiale.

Soţia lui Mircea Geoană a declarat, pentru o emisiune de televiziune: „Alegerile acestea sunt foarte importante, având în vedere contextul internaţional. Toţi ne temem, e ca o furtună care ar putea veni şi ne-ar putea afecta şi pe noi. Aceste lucruri sunt date de nişte conjuncturi şi interne, sunt partidele care trebuie să desemneze candidatul. Dacă va fi gândirea care sper eu să învingă, aceea că trebuie omul potrivit la locul potrivit, ţinând cont de acest lucru…

Sunt lucruri pe care ei trebuie să le negocieze… Eu personal consider că Mircea e cel mai bine calificat în acest moment: a crescut foarte mult, a trecut prin foarte multe şi ar face o figură bună, dar trebuie sa fim deschisi la cum se vor aseza astrele şi suntem pozitivi, optimişti, noi ne continuăm viaţa şi activitatea indiferent de ce se întamplă”.

Mihaela Geoană a explicat că, în cazul său, politica nu reprezintă o opţiune demnă de luat în calcul:

„Îmi place foarte mult ceea ce fac şi mi se pare că sunt mult mai liberă să îmi exprim punctele de vedere, nefiind implicată politic. Aş vrea să fiu în board-uri de companii, responsabilitatea socială mă preocupă şi cred că ştiu mai multe despre ea decât despre politică. E foarte important să existe femei peste tot în sfera în care se iau decizii”.

 

 

 

blank